18:00

Bjärreds IF

Referat: AIF Barrikaden - Bjärreds IF

Startelvan: Mohamed – Majed, David, Marcus, Danne (tillbaka från Skabersjö) – Shakeb, Park, Johan Arv, Amine – Jimmy, Olle

Avbytare var förutom Martin som inte spelade alls Adam, Alex och Anders som alla kom in efter en halvtimme, Adam som vänsterback där han spelade resten av matchen, Alex som höger yttermittfältare för att senare spela sista halvtimmen som högerback och Anders som innermittfältare för att sedan spela sista halvtimmmen som anfallare.

Ordinarie referent var bara där från och till under matchens första 35 minuter och uppfattade inte mer än att det så långt såg ganska jämnt ut, möjligen med ett litet övertag för oss, så det kommande är ett försök till sammanvägning av vad tränare och vissa spelare sagt om matchen.

För att den här gången börja med målen så stod det 0-0 i halvlek. I andra halvlek inledde Bjärred målskyttet när de i den 51:a min i ett och samma anfall fick 4 klara chanser att få in bollen innan det lyckades. I den 62:a min slog Shakeb ett inlägg som en av deras spelare styrde in med huvudet. Glädjen varade inte länge. I den 64:e min återtog Bjärred ledningen efter ett rejält individuellt misstag av en av våra spelare. Dagens målskytte avslutades sen i den 82:a min på en straff som alla utom den som orsakade den ansåg vara solklar?.

Matchen var jämn både spelmässigt och när det gäller klara målchanser vilka var relativt många. Vi var något bättre på den del av planen som låg långt från målen men närmare de båda målen var vi slarviga medan de var betydligt distinktare och effektivare.

Insatsen var som helhet lite loj, okoncentrerad och oengagerad på de flesta håll från vår sida. Det särklassigt mest lysande undantaget från detta var Johan som sprang kopiöst mycket, pushade på och rent allmänt sett var mycket bra. Det ribbskott han hade i första halvlek var därför värt ett bättre öde.